Art 2610: verrijdbare Victor passieve tillift met elektrisch kanteljuk

De Victor verrijdbare passieve tillift is uitgerust met een kanteljuk, welke kantelt door twee stille motoren. Het elektrische kanteljuk is zo ontworpen dat het de gebruiker veel ruimtelijke vrijheid biedt. De hoge tilcapaciteit van 225KG en het hydraulische hefmechanisme maakt de Victor tillift uniek in z’n soort. De comfortabele elektrische beenspreiding is standaard aanwezig op de tillift. Net als de afneembare accubox.

  • passieve_tillift_Victor_toilet_uitsnede
  • passieve_tillift_victor_met_kanteljuk_uitsnede
  • tillift_victor_met_kanteljuk_uitsnede


De verrijdbare tilliften 2600 serie. 'Een professionele oplossing, robuust en super snel'

De Victor 2600 serie van Tiltechniek is een mobiele tillift voor intensief gebruik in een professionele omgeving. Dit toestel is ontworpen voor het snel, efficiënt en veelvuldig tillen van mensen met een mobiele beperking in o.a. instellingen voor personen met een handicap, verzorgingshuizen, verpleeghuizen... Hij is flexibel inzetbaar in alle situaties.

Snelste lift op de markt

Door zijn innovatieve aandrijving is de Victor tweemaal sneller dan een gemiddelde tillift, ook onder z’n maximale belasting van 225KG.

Voor intensief gebruik

De hefmotor is ontworpen en berekend op zeer intensief gebruik. Bij de meeste tilliften vereist de fabrikant een vervanging na 10.000 cycli. Dit principe is op de Victor 2600 serie niet van toepassing.

Flexibel

De Victor tillift is bruikbaar in combinatie met de unieke Surehands tilbeugel en/of tilbanden. De keuze voor lichaamsondersteuningen zijn vlot verwisselbaar, zodat steeds het profiel van de gebruiker gevolgd kan worden.

Aantal tilbewegingen van de accu

De verwisselbare accu wordt rechtstreeks op de tillift of met een wandlader opgeladen. Ze heeft een grote autonomie van 180 transfers met 90 kg.

Makkelijk te bedienen

Via de handbediening of het bedieningspaneel op de tillift. De mechanische nooddaling garandeert dat de gebruiker steeds kan dalen in een noodsituatie.

Wendbaar

De Victor is robuust maar toch compact. De ergonomische handvaten maken hem vlot bestuurbaar, ook in kleinere ruimtes. Het elektrisch in de breedte verstelbaar onderstel past perfect rond een rolstoel of gemakkelijk aanpasbaar onder een bed.

Snel een offerte krijgen? Een vraag stellen? Meer informatie?

Wij helpen en adviseren u graag vrijblijvend. Goede zorg voor onze klanten staat voorop.

Contact opnemen

Webdesign door alseenrodelap.nl