Art 1630: verrijdbare passieve Midi tillift

Compact, zeer soepel wendbaar en door de hoge capaciteit accu’s duurzaam in het gebruik. Zo wordt deze mobiele tillift omschreven. Het geïntegreerde tiljuk is gepolsterd en geschikt voor tilbanden met lussen. Met de dubbel geremde achterwielen en dubbele bediening via handbediening en besturingskast is deze mobielee tillift zeer compleet uitgevoerd.

  • Midi_tillift_draagjuk_uitsnede
  • midi_tillift_met_toiletband_uitsnede
  • passieve_midi_tillift_met_tilband_uitsnede


De verrijdbare tilliften 1600 serie. 'Een eenvoudige oplossing, onmiddellijk en overal bruikbaar'

De mobiele tilliften van Tiltechniek uit de 1600 serie zijn praktische verrijdbare tilliften. Gebruikers met een beperktere mobiliteit worden comfortabel opgetild en veilig verplaatst. Ze hoeven hiervoor zelf niets te doen. Deze solide tilliften zijn uitstekend geschikt voor privé-gebruik. Het zijn de eenvoudigste en budgetvriendelijkste tiloplossingen in ons gamma.

Wendbaar

De grote dubbele wielen zorgen voor een wendbare tillift die soepel rijdt op alle ondergronden. Ze hebben een lage rolweerstand en zijn onderhoudsvrij. De tillift kan gemakkelijk door deuropeningen. Het onderstel is in verschillende standen verstelbaar in de breedte.

Praktisch

De verrijdbare tilliften hebben een dubbele bediening : een magnetische handbediening en op de besturingskast van de tillift zelf. Voor transport of tijdelijke stalling zijn de tilliften vlot demonteerbaar. Dankzij de geringe hoogte van het onderstel kunnen de benen van de tillift onder elk bed gereden worden.

Sterk en veilig

De mobiele tilliften van Tiltechniek zijn degelijk en sterk. Ze zijn gefabriceerd uit hoogwaardige materialen en gemonteerd door eigen deskundige medewerkers. De kwaliteit voldoet aan de strengste normen. Hierdoor gaan de tilliften langer mee. Afhankelijk van het type tillift kunnen tot 120 tilbewegingen worden uitgevoerd. De ingebouwde accu’s hebben een hoog vermogen en staan garant voor een lange gebruiksduur op één lading en een lange levensduur. De tilliften zijn allen uitgerust met een noodstop en een mechanische nooddaling.

Tillen van de grond

Met alle mobiele tilliften kan de gebruiker moeiteloos van de grond getild worden.

Snel een offerte krijgen? Een vraag stellen? Meer informatie?

Wij helpen en adviseren u graag vrijblijvend. Goede zorg voor onze klanten staat voorop.

Contact opnemen

Webdesign door alseenrodelap.nl